Pervanovo naslovnica

Luksuzna Vila Dubrovnik - Vila Franica

Dobrodošli u Vilu Franicu u Dubrovniku

Okružena bujnom mediteranskom vegetacijom, pored kristalno čistog Jadranskog mora leži luksuzna vila u Dubrovniku, Vila Franica. Naizgled miljama udaljena od užurbanog Dubrovnika, a ipak iznenađujuće blizu, Vila Franica nudi svojim gostima izvrsnu mogućnost za opuštajući odmor.

Ova detaljno renovirana luksuzna vila u Dubrovniku nudi vrhunsku udobnost u svojih 5 potpuno klimatiziranih spavaćih soba raspoređenih na tri kata. Villa Franica je otvorena za goste tijekom cijele godine i idealna je za obiteljski odmor ili onaj s prijateljima. Velika pozornost posvećena je unutarnjem uređenju vile, tako da je postignut istinski mediteranski ugođaj s laganim bojama i pomno izabranim namještajem.

Cijela vila je okružena mediteranskim vrtom sa terasama različitih veličina i na različitim nivoima , koje se mogu višestruko koristiti. Možete birati: doručak na glavnoj frontalnoj terasi okupanoj suncem, ručak uz bazen ili zabavu na velikoj terasi ove prekrasne vile u Hrvatskoj. Bazen u vili koji je djelomično smješten u sjeni visokih palmi je idealno rješenje za osvježiti se za vrijeme ljetnih mjeseci u Hrvatskoj. Uz sav luksuz vile nudimo i popratne usluge, koje su sastavni dio takvog luksuznog smještaja u Dubrovniku.

Budući da je ova Dubrovačka luksuzna vila udaljena samo par metara od mora, nudi se izbor nekoliko plaža u neposrednoj blizini, uključujući obližnju zaklonjenu plažu sa ležaljkama i suncobranima. Za one koji žele istražiti Dubrovnik i njegovu slikovitu okolicu, nudi se mogućnost najma automobila, brzog broda ili jahte.

Vila Franica je jedinstvena luksuzna vila u Dubrovniku, Hrvatskoj i zaslužuje naziv "Potpuni mir".

Zatvoriti
Saznajte više
 • OSTANITE DULJE I UŠTEDITE

  OSTANITE DULJE I UŠTEDITE

  Ostanite 5 noćenja i uštedite 10% Ostanite >>

 • Rezervirajte DIREKTNO za NAJBOLJU ponudu

  Rezervirajte DIREKTNO za NAJBOLJU ponudu

  Kontaktirajte nas putem maila info@pervanovo.hr >>

 • OSTANITE FLEKSIBILNI

  OSTANITE FLEKSIBILNI

  Upoznajte se s našim novim pravilima o >>

pogledajte video

CHECK AVAILABILITY

Vrijeme

COVID-19 NOVOSTI

Vezano za Covid-19 pandemiju želimo Vasinformirati o mjerama koje provodimo
SAZNAJTE VIŠE